Apple Airpods 2:a gen, med laddningsetui

Nya AirPods kombinerar smart design med banbrytande teknik och kristallklart ljud. De drivs av ett Apple H1-chip som ger dig upp till tre timmars samtalstid på en enda laddning. Siri aktiveras med din egen röst.

Logga in för pris

Huwaei P30, 4G, 256 GB (svart)

Huawei P30 har tre kameror från Leica och en mängd smarta funktioner som gör att den är kameran för dig som älskar fotografering. 6,1-tums OLED-skärm.

Logga in för pris

HP EliteBook 840 G5, 14", i5 8 GB, 256 GB

Denna toppsäkra och lätthanterliga EliteBook är utformad med modern professionalism i åtanke, och erbjuder kraftfulla samarbetsverktyg som maximerar din produktivitet både på kontoret och på rörlig fot.

Logga in för pris

Apple iPhone XR, 4G LTE, 64 GB (svart)

iPhone XR har marknadens mest avancerade LCD-skärm, det mest kraftfulla chippet någonsin i en smartphone, och ett uppdaterat och snabbare Face ID system.

Logga in för pris

Apple iPad Air 10,5", 3:e gen, Wi-Fi, 64GB

Med stor Retina-skärm är den perfekt för att få saker gjorda på språng. Tunn och lätt design, och har en avancerad trådlös uppkoppling med ett batteri som räcker i upp till 10 timmar.

Logga in för pris

D-Link DSG-105 skrivbordsswitch, 8 portar

Switch i skrivbordsmodell med 8 portar med upp till 80% mindre strömförbrukning. Tack vare sitt låga pris är denna switch en prisvärd gigabit-lösning för det mindre eller medelstora företaget.

Logga in för pris
 
Kundvagn
Visa priser inkl moms
Varor: 0 stSumma: 0,00 kr
 Stäng   X
Vi använder cookies för att kunna ge dig den bästa upplevelsen i vår webshop. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies. Läs vår integritetspolicy här